Evacuator Moldova (Chișinău și țările CSI).

Dacă veți avea ocazia să utilizați serviciile noastre de evacuare auto, atunci noi vă garantăm livrarea în timp restrâns a  autoturismul Dvs. la destinația specificată și vă oferim asistență maximă la un preț accesibil în raza mun. Chișinău, Republicii Moldova, și în afara țării!  Compania noastră "Evacuator Service" oferă servicii de evacuare a  vehiculelor și diverselor echipamente a căror masă nu depășește  4 tone (în  Chișinău, Republica Moldova,țările CSI).

Echipa noastră de profesioniști cu experiență vastă (de evacuare a vehiculelor pe teritoriul Republicii Moldova și din afara acesteea) vă asigură încărcarea atentă și grijulie a autovehiculului pe Evacuator. 24/24 ore suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a încărca autovehiculul pe evacuator în raza Republicii Moldova, precum de peste hotare (inclusiv din țările CSI). Suntem disponibili pentru soluționarea problemelor legate de evacuarea mijloacelor de transport și a echipamentelor în orice timp comod pentru Dvs. Vom livra vehiculul la orice adresă sau orice auto-service preferat de Dvs.

Să comandați un evacuator este foarte ușor. Doar sunați la nr. 0-794-00-796 sau 0-794-00-824 , 24 din 24 ore, comunicați dispecerului nostru datele despre vehicul și locație în care vă aflați. După colectare datelor dispecerul vă va comunica prețul serviciilor și va expedia un evacuator spre locul solicitat.