Informatii utile despre evacuarea vehiculelor auto Moldova (Chișinău și țările CSI).

Ce este un apel fals, și de ce trebuie să plătești pentru asta?

Pierdere de timp ...
Aici ar trebui să se înțeleagă că orice minut pierdut este important. Ați vrea să fiți în locul conducătorului evacuatorului care ajunge la locul accidentului, care nu există (fals) sau la alt incident și să nu găsiți pe nimeni acolo? Suntem siguri că nu! Deseori ne ciocnim cu problemele create de ambuteiaje sau pentru ajunge la destinație este nevoie de a merge pe drumuri de țară și, uneori, așa cum este cazul țării noastre, pe drumuri off-road, polei , înghețuri sau caniculă.

Pierdere de bani ...
Deseori pentru a ajunge la client, trebuie să traversezi  întregul oraș, și chiar să parcurgi mai mult de o sută de kilometri. Amintiți-vă prețul la combustibil, imaginați-vă cât combustibil se arde în zadar doar la drum, plus la aceasta costurile de menținere a echipamentului special în stare corespunzătoare. Confortul clienților noștri este cel mai important pentru noi.

Timpul = bani!
Pur și simplu, în cazul în care șoferul unui evacuator merge la client, el desigur, nu este în măsură de a servi alte comenzi,care au parvenit la compania "Evacuator Service". Deci, creând un apel fals, compania "Evacuator Service" pierde clienții săi.

Beneficii!
Avantajul nostru față de alte companii constă în faptul că în compania noastră vă vor deservi șoferi înalt calificați, cu o experiență de cel puțin 15 ani în domeniu.Deasemenea numai noi folosim utilaje profesionale de producție germană, cu care compania noastră se și mândrește! Ne deosebim de alte companii pentru care profitul este pe primul loc!